Beoordelingen

9,0
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,8
Comfort
9,0
Locatie accommodatie
8,2
Faciliteiten
8,7
Personeel
9,1
Waar voor uw geld
9,1

Beoordelingen

    Dik
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    16 mei 2018

    j waren er de laatste nacht van onze vakantie en is goed bevallen, met de auto 5 minuten naar het

    is goed bevak
    Vriendelijk ontvangst, ontbijt was de dag ervoor al klaar gezet was basic. Koffie en thee faciliteiten. Mooie ruime kamer en fijne badkamer.
    Charlotte
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    14 mei 2018
    Veel zoete gebakjes en koekjes maar geen vers brood, fruit of cappucino bij het ontbijt.
    Goed gelegen, wat afgelegen maar op korte afstand van Alghero, de stranden en de luchthaven. Grote en nette kamer. Vriendelijke gastvrouw.
    Johannes
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    13 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    19 oktober 2017

    Prima adres met hele aardige eigenaresse!

    Voor ons geen probleem, maar je kunt uitsluitend contant betalen
    Een prima B&B dichtbij de luchthaven van Alghero, waar je overigens geen last van hebt, met een hele aardige eigenaresse. Wij vlogen de volgende ochtend weer naar Nederland en het was erg relaxt om niet heel ver te moeten rijden.
    F.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    4 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Rob
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    20 september 2017

    Voor herhaling vatbaar.

    Keurig nette en mooie accommodatie, prima verzorgd.
    Miriam
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    16 september 2017

    Mooie kamers en dicht bij het vliegveld, waar je wat betreft geluid geen last van hebt.

    Een mooie kamer met ontbijt dicht bij het vliegveld. Hele vriendelijke en behulpzame eigenaars.
    Sven_Prins
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    15 september 2016
    Jankende buurjongen in de nacht waardoor de ramen dicht moesten
    De ligging. Je ziet en hoort regelmatig vliegtuigen opstijgen, maar dat stoort niet. Midden in het veld. Heerlijk
    Magdalena
    pl

    Beoordelingsscore

    8,8
    8 mei 2018
    Place very nice and the owner very friendly. Room big with big double bed and clean.
    Florian
    de

    Beoordelingsscore

    9,6
    5 april 2018

    Nice B&B near the airport, centrally located for exploring the area

    Giovanna is a really nice host. Even if we arrived very late she was still expecting us. The Bed & Breakfast is ideal for a family of four. There are two spacious rooms connected by a central living room in which breakfast is served. Each room has its own bathroom. Everything was spotlessly clean and breakfast was very good with a wide choice of biscuits and cakes. The only thing that you need to know is that the B&B is located several kilometers from Alghero. But it is close to the airport which is an advantage if you arrive on an evening flight.
    Predrag
    me

    Beoordelingsscore

    10
    3 oktober 2017

    Wonderful hosts. Soo nice and helpfull.

    Internet didn't work.
    Wonderful place. Super nice hosts.
    Kia0703
    it

    Beoordelingsscore

    9,6
    28 september 2017
    Remember to tell the host the approximate time of your arrival. We missed this on the reservation confirmation and we didn't advise them.
    Very comfortable room in a beautiful natural setting, with a meadow, many trees and cats! Authentic experience! Close to beaches and airport but away from traffic and noise. Organic fruits at breakfast, picked up directly at the property.
    Lilla Sara
    de

    Beoordelingsscore

    10
    19 september 2017
    Super good, clean, calm and very helpful service!!! Thank you so much ! Grazie mille tutto perfetto!! You could feel here that you are at home 👌🏾👌🏾👌🏾the woman is amazing, she helped us a lot!!!
    Cristina
    ro

    Beoordelingsscore

    8,3
    21 augustus 2017

    Nice place, you really need a car, no restaurant or shop around.

    The location is very far from Fertilia. More than we understood from Booking.
    The owner was really nice, she drove us to eat as we got there very late and we had no car for that evening. Big room.
    Alejandra
    cl

    Beoordelingsscore

    10
    10 februari 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.